Баркод четци

Активни филтри

115,20 лв.

Първокласна библиотека за декодиране
• Ново поколение COMS сензор за четене
• Интелигентна спомагателна система за насочване и лъча
• Декласифициране на силно изкривени баркодове
• 1,5 м устойчивост на падане, IP42 защита
• Удобен, ергономичен дизайн

468,00 лв.

Ръчният Motorola CS1504 клиентски баркод скенер от Symbol Technologies дава свободата да сме мобилни по всяко време. С него можем да си направим списък за покупки, да си закупим стока или просто да подадем сигнал по мрежата за по-нататъшното съдържание на списъка ни от неща. Никога до сега не е било по-лесно да си поръчаме стоки от гастронома или от магазина за офис консумативи. CS1504 е идеален за правене на списъци и може да бъде неоценим помощник за вас по всяко време.

139,47 лв.

Чисто новият Argox AS-8080 е идеален баркод скенер за сектор продажби, замислен като баркод скенер за близко сканиране на разстояние до 125 мм. Лек и удобен с него просто насочвате и сканирате. С лесната си инсталация и възможността да е черен или сив на цвят го прави желан помощник за всеки наш клиент.

1097,80 лв.

Gryphon GM4100 е  най-доброто решение за приложение в търговията на дребно и леките промишлени среди, където е необходимо мобилност за повишаване на продуктивността. Мобилните комуникации и премахването на ограниченията, причинени от окабелено устройство, подпомагат за по-безопасна и по-ефективна работна среда за служителите.

624,60 лв.

QuickScan Mobile QM2100 е безжичен скенер, който е идеално решение за общи приложения при събиране на данни.Подходящ за собственици на малък и среден бизнес. Скенерът е бърз, лесен за използване. С помощта на патентованата технология STAR™ Cordless Communication се гарантира минимален разход на енергия, бързо предаване на информацията, възможност за връзка на повече скенери към една станция и елиминиране на външните смущения.

190,80 лв.

Ръчен баркод скенер Datalogic QW-2120. Изключително ефективно решение за малки магазини или офиси. Бързо сканира и най-малките формати баркод етикети върху пластмасови или стъклени бутилки. Разчита частично повредени или замърсени етикети, разположени зад полупрозрачни полиетиленови или винилови опаковки-използвани при печатните издания. Разпознава баркода от екран на телефон, компютър или таблет. Притежава USB интерфейс, 2 години гаранция.

751,98 лв.

Voyager 1202g е безжичен баркод скенер който предлага свобода на безжичното сканиране в рамките на 10 метра от базовата станция.

Пакета включва:

 • Безжичен баркод скенер Honeywell  Voyager 1202g;
 • Кабел – по избор /USB, RS232, KBW/
 • Базова станция с комуникация и захранване
 • Цвят – избор между черен или слонова кост
 • Документация

787,13 лв.

Voyager 1202g-BF е уникален безжичен баркод скенер без батерия. С новата си технология на зареждане в рамките на 35-90 секунди, той позволява сканиране от 2 до 4 минути.

Пакета включва:

 • Безжичен баркод скенер Honeywell  Voyager 1202-BF 1D;
 • Кабел – USB
 • Базова станция с комуникация и захранване
 • Документация

232,00 лв.

Баркод скенерът на Honeywell, модел Voyager 1250g, е с лазерна технология,  сканиращият лъч е единична лазерна линия. Изключително добро и бързо прочитане на баркодовете до 23 инча отдалеченост.

Пакетът включва:

 • Ръчен скенер Honeywell  Voyager 1250g 1D
 • Кабел- избор от /USB, RS232, KBW/
 • Захранване / при избор на RS232 или KBW /
 • Цвят – избор между черен или слонова кост
 • Документация

2950,00 лв.

Magellan 8200 е би-оптичен високопроизводителен многоравнинен баркод скенер за вграждане.  Технологията OmegaTek™, обединяваща хардуерни и софтуерни иновации осезаемо повишава продуктивността с гаранция за прочитане от първия път. Висококачественият декодиращ софтуер FirstStrike® в комбинация с агресивно 5-странно сканиране е гаранция за максимално бързо обслужване в търговски обекти с голяма натовареност. С вградена везна до 15 или 30кг

641,60 лв.

Motorola LI4278 е ръчен безжичен лазерен баркод скенер с Bluetooth комуникация. Липсата на интерфейсен кабел позволява по-голяма производителност и свобода на действие на оператора. Максималният обхват на скенера е 15 метра. Дори когато скенерът излезе извън радио обхват, той има вътрешна памет, която запомня прочетените баркодове до момента, когато скенерът пак влезе в обхват. LI4278 позволява на мобилните служители да разчитат линейни баркодове от всякакви повърхности – както от хартиени, така и от екрани на мобилни телефони, компютри или таблети. Разчитането на електронни баркодове прави възможно организирането на разнообразни иновативни маркетингови активности. 

166,80 лв.

NLS-HR1550-30 1D ръчен баркод скенер с кабел и е в състояние да прочете PDF417 и MicroPDF417 подредени 2D баркод. Този модел поддържа стандарта RS-232 / USB / PS2 PC интерфейс. С добро представяне, този солиден и компактен скенер е много подходящ за приложения в супермаркети, молове и складови помещения.

144,00 лв.

NLS-HR1550-CE Wireless 1D ръчен баркод скенер е акумулаторен модел на HR15 серия. Този модел приема Zigbee технология, за да осъществи, безжична комуникация и поддържа стандартен RS-232 / USB. The HR1550-CE безжичен скенер е много подходящ за приложения в супермаркети, търговски центрове и складови помещения.

1150,00 лв.

Magellan 2300HS е компактен високопроизводителен многоравнинен баркод скенер за вграждане.  Технологията OmegaTek™, обединяваща хардуерни и софтуерни иновации осезаемо повишава продуктивността с гаранция за прочитане от първия път, захранен допълнителен RS-232 интерфейсен вход за лесно интегриране на ръчен скенер.

151,88 лв.

Баркод четецът Motorola Symbol LS сканира данните точно и бързо, като помага на служителите да работят по-бързо и по-ефективно. На касата, в склада, в болнично заведение или в училищната библиотека баркод четеца Motorola LS осигурява бързина и точност при сканиране, увеличавайки производителността и ефективността на служителите, като същевременно намалява общите разходи за поддръжка.

Лесен за инсталиране и използване, има ергономична форма и изисква много малко или никакво обучение. Symbol LS е проектиран за непрекъсната употреба всеки ден и е тестван да издържа на множество падания върху бетон, от 1,5 м. Устойчиво на надраскване защитно стъкло осигурява точно сканиране с течение на времето.

259,00 лв.

Motorola LS7708 е лесен за употреба настолен многоравнинен лазерен баркод скенер, който позволява на работещите с него да имат повече време за клиентите. Той има достатъчно голям прорез през който сканирането става бързо и лесно. За продавачите на големи и тежки стоки LS7708 има порт за ръчен баркод скенер, с който става спестяващо времето за сканиране. Заедно с интегрираната си EAS антена той деактивира, което го прави много ценен за всичките ни клиенти.

999,60 лв.

Motorola LS7808 е продукт на напредничавата технология на хоризонтални баркод скенери, която позволява безупречно четене от първото сканиране, което води до по-добро обслужване. Технологията е плод на 30-годишна лидерска позиция в бранша и пионерските разработки за настолни четци. Омни-директ сканирането позволява да не се обръща голямо внимание на това под какъв ъгъл се сканира продукта, а най-новите програмни алгоритми позволяват да се четат лошо напечатаните или повредени баркодове. Цената е с включен монтажен кит.

99,00 лв.

Мощният вграден декодер чете всички основни баркодове, намалява времето за обработка, като същевременно увеличава точността. Декодер позволява редактиране и промяна на сканираните данни, преди да го изпратите на хост устройството. Баркод менюта дават широки възможности за конфигуриране. Елегантен, масивна конструкция, ергономичният дизайн прави процеса на сканиране по-лесно и по-удобно. Освен добър външен вид, също така е достатъчно здрав, за да издържа многобройни падания на бетон.

201,60 лв.

Със своя футуристичен дизайн, Воаяджър е най-съвременният баркод четец в света, създаден на основата на технологията CodeGate – идеална интуитивна система за сканиране на менйта, пакети и пратки, за работа на щандове в търговските обекти и др. Вграден автоматичен стартов механизъм /патент на производителя/ – лазерно устройство, което само включва скенера за прочитане. С натискане на бутона „CodeGate“, приетите данни се препращат към хоста. За работа в големи помещения и сканиране на обемни пратки, апаратът може да се превключи в режим „Out-of-Stand“вън щанда/.

331,20 лв.

Със стилен екстериор и голяма гъвкавост, за Z-3060 е гъвкав във всички приложения. Мечтали ли сте да имате многопосочно и единно онлайн сканиране в един скенер и все още не се прави компромис с размера? Отговорът е Z-3060, ръчен скенер на регулируема стойка. Всеки път, когато сканирате малки предмети или големи обемисти предмети, на касата, и чрез ръчен или без ръце, Z-3060 отговаря на всички видове оперативни нужди.

 • Многолъчево и еднолъчево сканиране
 • 1/20 сканирани линии
 • Laser, KBD/ USB

158,40 лв.

Този ръчен лазерен скенер Z-3101 е проектиран с грапаво покритие от еластична гума и голям размер спусък за лесна работа. Тя е с вградена ZEBEX най-модерната технология за декодиране, Ultrascan, да признае всички популярни 1D баркодове на пазара, включително GS1, с отлична производителност сканиране.

 • Патентована Ultrascan технология за декодиране
 • Ергономичен ID дизайн за експлоатация на комфорт и издръжливост
 • Сканиране сигнали на LED светлина и програмируема аларма
 • Гъвкави комуникации
 • Superior сканиране производителност
 • Аудио и визуални сигнали за сканиране
 • USB, RS-232

181,44 лв.

The Z-3151HS е висок клас еднолъчев лазерен скенер с мощен двигател за сканиране. Изпълнява великолепната скорост на сканиране от 500 сканирания в секунда. Вграденият Z-SCAN + технология за декодиране гарантира сканиране в реално време и точност, осигуряващи ненадмината скорост на първо четене успех. В 32-битова MPU му позволява да чете повечето видове 1D баркодове, GS1 DataBar и PDF417. 

158,40 лв.

ZEBEX-Z-3190 с най-модерна технология за декодиране, той може да разпознава повечето от популярните 1D баркодове на пазара, включително и GS1 DataBar с отлична производителност по-висока от 330 сканирания в секунда. Изграден с грапав, пистолет тип дизайн, Z-3190 е с висока степен на надеждност екстериор, че могат да оцелеят при екстремни температури и удар и вибрации; той също така включва технология ZEBEX „имуществена декодиране и фърмуер в рамките на системата, които се държат надеждно и предвидимо във всички ситуации.

702,00 лв.

The Z-6182 е компактен вертикален скенер, упълномощено с уникалната двойна Лазерната технология, позволяваща 40 линии на сканиране със скорост от 3600 сканирания в секунда. Заедно с ZEBEX имуществена Z-SCAN + технология за декодиране на хардуер, Z-6182 гарантира ненадмината скорост на декодиране и точност, най-добрият избор за приложения с висок трафик, включително хипермаркет, здравеопазване, управление на складове и контрол производствен процес.