Сейфове

Активни филтри

86,00 лв.

Метален сейф за банкноти и за всички ваши скъпоценни вещи. Притежава заключване и отключване тип „касов“, 2 клокиращи болта. Дебелина на стените – 2мм и дебелина на вратата – 4мм. Касата се предлага и с възможност за закрепване към стена.

479,00 лв.

Сейф с дигитална комбинация. Сейфът е огнеупорен до 60мин, при външна температура от 927°C, като вътрешната температура е по-ниска от 175°C. Сейфът също така е и водоустойчив като гарантира съхранението на документи при пълното му потапяне под вода. Сейфът е взломоустойчив като скритите панти срещу разбиване, позволяващи ъгъл на отваряне на вратата на 180°. Притежава 4 броя блокиращи болта срещу вюлом за модели 2087 и 2092. И 6 броя блокиращи болта срещу взлом за модел 2096. Термопластичен слой защитава метала на корпуса от нараняване и корозия. Също така  сейфът има аварийна ключалка с 2 ключа, както и възможност за закрепване към под.

339,00 лв.

Сейф с механична комбинация. Сейфът е огнеупорен до 60мин, при външна температура от 927°C, като вътрешната температура е по-ниска от 175°C. Сейфът също така е и водоустойчив като гарантира съхранението на документи при пълното му потапяне под вода. Сейфът е взломоустойчив като скритите панти срещу разбиване, позволяващи ъгъл на отваряне на вратата на 180°. Притежава 4 броя блокиращи болта срещу взлом. Термопластичен слой защитава метала на корпуса от нараняване и корозия. Също така  сейфът има аварийна ключалка с 2 ключа, както и възможност за закрепване към под.

170,40 лв.

Сейф с дигитална комбинация за отключване и заключване. Сейфът притежава автоматично / моторизирано/ отключване при правилно съседен код. „Master“ – код за отключване от администратор. Сейфът има и LED дисплей, както и 2 броя блокиращи болта. Дебелината на стенита са – 1,5мм, а на вратата е – 3мм. Също така има и аварийна ключалка с 2 ключа и възможност за закрепване към стена.

69,00 лв.

Метален сейф за банкноти  с дигитална комбинация за отключване. Притежава 2 броя блокиращи болта. Дебелината на стените са – 2мм, а на вратата са – 5мм. Също така има и аварийна ключалка с 2 ключа, както и възможност за закрепване към стена.

2229,00 лв.

Сейф с фабрично заварена неразглобяема конструкция. Притежева двойни стени, таван, дъно и врата с 8 мм дебелина на вратата. Заключването е уникално за всеки сейф с ключ тип „касов“. Външните панти са със защите срещу повдигане на вратата. Сейфът е с възможност за закрепване към под. За съхранение на ценности, съответстващ на нормите на ЕС за согурност  PN-EN 1143-1:2006.