Етикиращи принтери

Активни филтри

294,00 лв.

Компактен eтикетиращ принтер с модерен дизайн на ниска цена. Подходящ за работа с всички везни ELICOM, както и с различни софтуери за печат на баркод етикети. Лесно зареждане на консуматива и поддръжка на различни шпули на ролките с размери 12мм, 20мм, 25мм. Модел LPQ58 е мултифункционален принтер с автоматично разпознаване на вида консуматив етикети или термо хартия.

330,00 лв.

Компактен eтикетиращ принтер с модерен дизайн на ниска цена. Подходящ за работа с всички везни ELICOM, както и с различни софтуери за печат на баркод етикети. Лесно зареждане на консуматива и поддръжка на различни шпули на ролките с размери 12мм, 20мм, 25мм. Модел LPQ80 е мултифункционален принтер с автоматично разпознаване на вида консуматив етикети или термо хартия.

328,80 лв.

Принтерът LP-50H е предназначен за печатане на малки по размер
етикети или графични изображения върху термочувствителни етикети.Особено подходящ е за случаите, когато е необходимо да се печата еднотипно оформена информация, но части от нея лесно да могат да се модифицират по желание на клиента.

1044,76 лв.

Независимо дали имате нужда да отпечатате стикер с 2D баркод за проследяване на стоки от склада до точката на продажба или впечатляващ цветен етикет, за да постигнете максимален ефект върху клиента, TM-L90 е незаменимо допълнение към Вашия бизнес. Изключително подходящ за щандове в супермаркети или за печат на етикети в аптеки, както и за изработване на обикновени адресни стикери или ценови етикети.

405,00 лв.

Zeka LP  e етикиращ принтер за печат на текстови и графични изображения върху термoролка от самозалепващи етикети. С високата си скорост и производителност, позволява ефективно отпечатване на етикети в момент на продажба.