Принтери

Активни филтри

262,80 лв.

Daisy 1200 е нефискален принтер, идеален за комбиниране с фискална програма, оперираща на компютър. Ако имате малък търговски обект или осчетоводяването Ви минава изцяло онлайн, то Daisy 1200 е идеалното решение за Вас.

166,80 лв.

Нефискалният (POS) принтер Daisy 1250RP е изключително удобен за работа и се отличава с лесно зареждане на хартията и бързо действие. Подходящ за работа в различни видове търговски обекти и заведения.

298,80 лв.

Характеристики:

 • Система за бързо зареждане на хартия – ДА
 • Режещо устройство – Автоматичен нож
 • Печат на графично лого – ДА
 • Индикатор за свършваща хартия – ДА
 • Брой печатащи устройства – 1
 • Консумативи – Термо хартия с ширина 80 mm; макс. диаметър 80 mm
 • Брой символи на ред – 48
 • Метод на печат – Линейно-термален
 • Скорост на печат – 250 mm/sec
 • Резолюция – 203 dpi
 • Захранване – C100 ~240V(± 10%) DC 24V, 2.5A
 • Работен температурен диапазон – от -5°C до 50°C
 • Живот на печатната глава – > 100 km
 • Живот на автоматичния нож – > 1 милиона среза
 • Вграден GPRS модем – НЕ
 • КЛЕН (контролна лента на електронен носител) – НЕ
 • Интерфейс – RS232, USB, Ethernet
 • Изход за контрол на касово чекмедже – ДА
 • Размери – 195x145x148 mm
 • Гаранция – 12 месеца

286,80 лв.

Нефискалният (POS) принтер Daisy 1350RP е изключително удобен за работа и се отличава с лесно зареждане на хартията и бързо действие. Подходящ за работа в различни видове търговски обекти и заведения.

276,00 лв.

DATECS EP-60 е ESC/POS термопринтер с широки възможности. Предназначен е за включване в комуникационни терминали, POS системи, за печат на поръчки в кухни, мокри бюфети и др. DATECS ЕP-60 позволява бързо и лесно отпечатване както на обикновен текст, така и на графични изображения по избор на потребителя – баркодове, фирмени знаци (лого) и др. 

258,00 лв.

TYSSO PRP-058K представлява компактен термопринтер с широка гама от приложения – бюджетно решение за работа в различни типове малки и средно натоварени търговски обекти като магазини, ресторанти, заведения и др. Намира приложение при оптимизиране на работата в ресторанти и заведения, където се налага издаване на бележки за поръчки от касовото работно място към бар, гише или кухня. Бързият и безшумен термопечат го прави предпочитан модел, тъй като не смущава работния процес и улеснява работата на сервитьори и касиери. Важна характеристика на принтера е надеждният Easy-load принтерен механизъм, който позволява бърза смяна на консумативите.

294,00 лв.

Компактен eтикетиращ принтер с модерен дизайн на ниска цена. Подходящ за работа с всички везни ELICOM, както и с различни софтуери за печат на баркод етикети. Лесно зареждане на консуматива и поддръжка на различни шпули на ролките с размери 12мм, 20мм, 25мм. Модел LPQ58 е мултифункционален принтер с автоматично разпознаване на вида консуматив етикети или термо хартия.

330,00 лв.

Компактен eтикетиращ принтер с модерен дизайн на ниска цена. Подходящ за работа с всички везни ELICOM, както и с различни софтуери за печат на баркод етикети. Лесно зареждане на консуматива и поддръжка на различни шпули на ролките с размери 12мм, 20мм, 25мм. Модел LPQ80 е мултифункционален принтер с автоматично разпознаване на вида консуматив етикети или термо хартия.

328,80 лв.

Принтерът LP-50H е предназначен за печатане на малки по размер
етикети или графични изображения върху термочувствителни етикети.Особено подходящ е за случаите, когато е необходимо да се печата еднотипно оформена информация, но части от нея лесно да могат да се модифицират по желание на клиента.

1044,76 лв.

Независимо дали имате нужда да отпечатате стикер с 2D баркод за проследяване на стоки от склада до точката на продажба или впечатляващ цветен етикет, за да постигнете максимален ефект върху клиента, TM-L90 е незаменимо допълнение към Вашия бизнес. Изключително подходящ за щандове в супермаркети или за печат на етикети в аптеки, както и за изработване на обикновени адресни стикери или ценови етикети.

405,00 лв.

Zeka LP  e етикиращ принтер за печат на текстови и графични изображения върху термoролка от самозалепващи етикети. С високата си скорост и производителност, позволява ефективно отпечатване на етикети в момент на продажба.

286,80 лв.

Daisy 20MP е 2-инчов мобилен ESC/POS принтер. Използва се за мобилен печат съвместно със софтуерно приложение и е подходящ за работа на открито. Отличава се с компактни размери, изключително лек. Осигурява надеждна работа, лесен за свързване, лесен за работа. Поддръжа Windows / Android чрез Bluetooth / USB / Сериен интерфейс.

295,00 лв.

Мобилен ESC/POS принтер. Богат набор комуникационни портове: RS 232, IrDa, BT (опция) и с възможност за вграден четец за магнитни карти.Лесно преносим, СМР-10 може да печати както обикновен текст, така и графични изображения по избор
на потребителя – баркодове, фирмени знаци и други.

390,00 лв.

DPP-350 е мобилен ESC/POS термопринтер с 3-инчов печатащ механизъм, с широки възможности: поддържа печат на два размера термохартия, висока производителност на батерията – мах. 30000 реда при едно зареждане, четец за магнитни, безконтактни MIFARE карти и смарт карти (опция), сериен RS232 и USB и BT интерфейс (опция).

 

1194,00 лв.

Citizen CLP621 е висококачествен и надежден термопринтер за термотрансферен и термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 100mm в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. и разделителната способност 200 dpi.

1545,79 лв.

Термотрансферният баркод и етикетен принтер CLP – 631 е компактен принтер за термотрансферен и термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 300 dpi. Термоглавата е вградена в метална конструкция, което гарантира на принтера здравина и дълъг живот. Широкото вертикално отваряне на механизма позволява лесен достъп до термоглавата за почистване или подмяна, както и за зареждане с консумативи. Това прави принтера изключително лесен за поддръжка и експлоатация.

432,00 лв.

Принтерът за етикети Alpha е термотрансферен/термодиректен принтер с отлични технически параметри. Висока скорост на печат, надеждност, лесен за управление – най-важните характеристики, които търсим, когато избираме устройство от такъв клас. И много добра цена, разбира се!
В комплекта са включени етикетна ролка, термотрансферна лента, USB кабел, кратко ръководство за потребителя и диск със софтуер Bar Ternder 2016 UltraLight

1131,60 лв.

Термотрансференият принтер A-2240 се отличава с бърз печат, лесна интеграция и компактен, стилен дизайн. Бързо изпълнение на печат до пет инча в секунда като разчита на 32-битов микропроцесор и вграден 4M Flash и 8м DRAM памет. Принтера предлага гъвкаво свързване със стандартните паралелни и серийни портове и USB интерфейс, този принтер е лесно да се интегрира със съществуващите системи.

1104,00 лв.

Компактният настолен принтер Argox CP-2140 не само спестява място, но и позволява използването на 300 метрова термотрансферна лента подходяща при по интензивен печат. Зареждането на консумативи е много лесно и позволява използването на термотрансферна лента във варианти ink-side in и ink-side out.

320,00 лв.

Във връзка с новите наредби за всички държавни, общински и частни горски стопанства се въвежда нова информационна система за издаване на електронен превозен билет. За целта Ви предлагаме най-изгодното решение: Мобилен принтер Datecs DPP – 250.

Този принтер е :

 1. Тестван, съвместим и одобрен за работа с новата  информационна система на ИАГ за издаване на електронен превозен билет
 2. С BT модул
 3. С допълнителен Lock buton за защита на принтерния капак от отваряне
 4. С  подсилени страници за защита при падане.