Термотрансферен баркод и етикетен принтер Citizen CLP 621
Термотрансферен принтер Alpha

Термотрансферен баркод и етикетен принтер Citizen CLP 631

1545,79 лв.
CITIZEN
Наличен

Термотрансферният баркод и етикетен принтер CLP – 631 е компактен принтер за термотрансферен и термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 4 инча в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. Разделителната му способност е 300 dpi. Термоглавата е вградена в метална конструкция, което гарантира на принтера здравина и дълъг живот. Широкото вертикално отваряне на механизма позволява лесен достъп до термоглавата за почистване или подмяна, както и за зареждане с консумативи. Това прави принтера изключително лесен за поддръжка и експлоатация.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Термотрансферен баркод и етикетен принтер Citizen CLP 631

Изпрати заявка за закупуване на продукта. Ще се свържем с Вас на посочения телефон.

Зарежда се ...

Принтирай

Високото качество на печата се гарантира от патентованата от CITIZEN ARCP система (Active Ribbon Control & Positioning / Активна Система За Контрол и Позициониране). Благодарение на тази система термотрансферната лента се поддържа непрекъснато опъната по време на печат, което осигурява точно позициониране на печата, недопускане на гънки по лентата и размазване на изображението. Подвижният сензор позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери и с помощта на широкия страничен ограничител принтерът може да печата тесни етикети,  дори с ширина от 12.5 mm. В принтера стандартно са вградени сериен, паралелен и USB интерфейси, а като опция се предлага Ethernet и Wireless LAN.  Като допълнителни устройства към принтера се предлагат автоматичен нож тип гилотина и устройство за отлепване на етикети.

Термотрансферните баркод и етикетни принтери CITIZEN са изключително надеждни и имат  две години гаранция. Поради ниската си цена и високото качество и надеждност, принтерът е изключително популярен на Българския пазар.  Принтерът  CLP-631 е подходящ  за печат на самозалепващи хартиени етикети, самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, фармацевтика, електроника и др.