Етикиращ принтер DATECS LP50
Етикиращ принтер ZEKA LP

Етикиращ принтер EPSON TM-L90

1044,76 лв.
EPSON
Наличен

Независимо дали имате нужда да отпечатате стикер с 2D баркод за проследяване на стоки от склада до точката на продажба или впечатляващ цветен етикет, за да постигнете максимален ефект върху клиента, TM-L90 е незаменимо допълнение към Вашия бизнес. Изключително подходящ за щандове в супермаркети или за печат на етикети в аптеки, както и за изработване на обикновени адресни стикери или ценови етикети.

Количество
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Етикиращ принтер EPSON TM-L90

Изпрати заявка за закупуване на продукта. Ще се свържем с Вас на посочения телефон.

Зарежда се ...

Принтирай

Ако Вашите нужди са по-специални, TM-L90 Ви дава възможност за отпечатване на висококачествени цветни текстове и графики със скорост на печат 100mm в секунда. Като допълнение на това, TM-L90 е снабден с механизъм за лесно отлепване на етикетите, което го прави много удобен за нуждите на етикетиране на различни партиди стоки в складове или производствени помещения или други съпътстващи търговията дейности, за да ускори работния процес.

Работи с широкоформатни етикетни ролки (до 90mm в диаметър); възможност за избор между три различни ширини на ролката, за да можете да отпечатвате етикети с различни размери и намалени празни печатни полета, за да редуцирате количеството на използваните консумативи.