Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Касов апарат DATECS DP 150 KL

Касови апарати » Стационарни касови апарати

Old price:250.00лв.
Цена:215.00лв.
направи запитване

DATECS DP-150 KL е най-новият модел касов апарат на Datecs. Техническите възможности на апарата го нареждат сред най-добрите в своя клас. Апаратът е компактен и с големи бутони, което улеснява маркирането в натоварените търговски обети.

Едно от големите предимства на апарата е работата на батерия, което разширява кръга от обекти, в които може да работи – сергии, щандове и др.DATECS DP-150 KL е един от малкото касови апарати, които имат възможност за избор на цвят.Касовият апарат отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, пълна отчетност за реализирания оборот, както за управителя на търговския обект, така и за нуждите на органите по приходите. 

  •  Опция: Li-Ion Батерия – 27.40 лв с ДДС