Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Touch Screen POS терминал TYSSO 5715

ПОС терминали

Цена:1800.00лв.
направи запитване

Серията TYSSO 5715 са терминали разработени за ресторанти, хотели и магазини. Touchscreen монитора е резистивен и позволява интуитивна работа на операторите.Touchscreen монитора на терминала е 15'' резистивен и позволява работа с данните без използването на клавиатура.

 

Това от своя страна спомага за бързо и лесно обслужване на клиентите, намалява възможностите за операторски грешки, а също така и времето за обучение на нов персонал. Екранът възприема натиск от пръст (и в ръкавица), химикал, показалец, карта и др.Терминалът осигурява връзка с различни периферни устройства. Други възможности на TYSSO 5715 са добавяне на клиентски дисплей или поставяне на втори монитор на мястото на клиентски дисплей, както и MSR четец. Поддържа работата и драйвери за Microsoft Windows XP/Vista/7.