Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Touch Screen POS Терминал Tysso Zenis 3000

ПОС терминали

Цена:2040.00лв.
направи запитване

Серията Zenis POS 3000 са терминали разработени за ресторанти, хотели и магазини. Touchscreen монитора на терминала е 15'' резистивен и позволява работа с данните без използването на клавиатура. Това от своя страна спомага за бързо и лесно обслужване на клиентите, намалява възможностите за операторски грешки, а също така и времето за обучение на нов персонал. Екранът възприема натиск от пръст (и в ръкавица), химикал, показалец, карта и др.

 


Терминалът осигурява връзка с разнообразни периферни устройства. Други възможности на Zenis POS 3000 са добавяне на клиентски дисплей или поставяне на втори монитор на мястото на клиентски дисплей, както и MSR четец.

 

Поддържа работата и драйвери за Microsoft Windows XP/Vista/7.

В цената е включен Windows POSReady 2009 Embeded.