Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Термотрансферен баркод и етикетен принтер Citizen CLP 621

Принтери » Термотрансферни принтери

Цена:1194.00лв.
направи запитване

Citizen CLP621 е висококачествен и надежден термопринтер за термотрансферен и термодиректен печат, който предлага висока производителност, печатайки със скорост до 100mm в секунда, върху етикети с ширина до 100 мм. и разделителната способност 200 dpi.

 

Термоглавата е вградена в метална конструкция, което гарантира на принтера здравина и дълъг живот. Високото качество на печата се гарантира от патентованата от CITIZEN ARCP система (Active Ribbon Control & Positioning / Активна Система За Контрол и Позициониране). Благодарение на тази система термотрансферната лента се поддържа непрекъснато опъната по време на печат, което осигурява точно позициониране на печата, недопускане на гънки по лентата и размазване на изображението. 

 

Принтерът  CLP-621 е подходящ  за печат на самозалепващи хартиени етикети, самозалепващи фолийни етикети, картонени и текстилни етикети. Намира приложение в сфери като транспорт и логистика, хранително-вкусова промишленост, фармацевтика, електроника и др.