Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Принтер EPSON TM-Т88IV

Принтери » ПОС принтери

TM-T88IV е термичен принтер, проектиран специално за работа в силно натоварени търговски обекти, като предлага с 25% по-бърз печат от своя предшественик, обновен дизайн на кутията, възможност за двуцветен печат и допълнителни функции, улесняващи работата с него.

 

Той може едновременно да печата текст, баркодове и графики с еднаква висока скорост, за да бъдат отпечатаните бележки уникални и да впечатляват клиентите, като в същото време повишава скоростта на обслужването.

 

TM-T88IV има механизъм за лесно зареждане на хартията, автоматичен нож, автоматично подава информация за работния статус, подобрена система от кабели, опционно външно окачване на захранването. TM-T88IV включва широка гама интерфейси, като USB и захранено USB, Ethernet, WiFi 80211b, RS232 и LPT.