Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Етикиращ принтер CITIZEN CLP - 521

Принтери » Етикитиращи принтери

Цена:1030.43лв.
направи запитване

Настройките на принтера се извършват изключително лесно от операционния панел, благодарение на неговата уникална и елементарна за ползване VuePrint меню система.

Високо вдигащата се глава и механизъм позволяват лесно зареждане на консуматива и  лесно почистване на главата.

Настройката на ширината и дебелината на етикетите и настройката на сензора за етикетите са лесно осъществими от потребителя, чрез използване на цветно кодираните операторски бутони.

Открояващите се цветни регулиращи механизми и лостът за повдигане на главата улесняват в максимална степен оператора.

 

ПОДВИЖЕН СЕНЗОР - Чрез регулиране позицията на подвижния сензор се позволява печат върху етикети с най-различни форми и размери. Сензорът се ориентира по разстоянието между етикетите или черната марка на гърба им. 

ПОДХОДЯЩ ЗА ТЕСНИ ЕТИКЕТИ - Подвижният сензор и страничният ограничител позволяват печат на етикети с ширина от 12,5 mm.