Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />
Хладилно оборудване

Щанд витрини

 • Страници: 1
 • Щандова хладилна витрина Стандарт

  Хладилно оборудване » Щанд витрини

  Хладилната витрина е среднотемпературна, предназначена за демонстрация,продажба и съхранение на охладени хранителни продукти (мaлотрайни и трайни колбаси, и млечни продукти). Нейната работна температура е в диапазона от 0 до 8 градуса (при поръчка витрината може да бъде изпълнена в неутрален вариант и в топъл вариант). Този тип хладилна витрина е проектирана и предназначена за хранителни магазини, където обема на помещението е малко. 

  Цена:2097.90лв.
 • Щандова хладилна витрина Супермаркет

  Хладилно оборудване » Щанд витрини

  Хладилната витрина е средно температурна, предназначена за демонстрация, продажба и съхранение на охладени хранителни продукти (мaлотрайни и трайни колбаси, и млечни продукти). Нейната работна температура е в диапазона от 0 до 8 градуса.

  Цена:2308.32лв.
 • Страници: 1