Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />
Търговски софтуер » Микроинвест

Софтуерни продукти

 • Страници: 1 2 Напред »
 • Microinvest Делта Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Делта Pro е счетоводна система от ново поколение, която съчетава три важни фактора за успех във всяка дейност – бързина, удобство, функционалност. Създадена е възможност за обработка на голям обем информация, което прави програмата подходяща както за малки, така и за средни и големи фирми, които обработват множество операции ежедневно. Програмата се отличава с интуитивност – вградените контроли подпомагат работата на опитния счетоводител и минимизират процента на допускане на счетоводни грешки. Запазената линия на програмните продукти на Microinvest – работа с неограничен брой фирми, без допълнително заплащане, позволява новата счетоводна система да бъде успешно внедрена не само в единични предприятия, а и в счетоводни и финансови къщи.

  Цена:349.70лв.
 • Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е новаторска система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата – от въвеждане и начисляване, до експортиране и архивиране на индивидуални досиета на работници.
  Цена:349.70лв.
 • Microinvest Barcode Printer Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Barcode Printer Pro е програма от ново поколение за създаване и разпечатване на баркод етикети, работеща както на стандартни лазерни и мастилено-струйни принтери, така и на специализирани етикиращи принтери като Datecs EP-50, Datecs LP-50, Zebra и други. Програмата може да работи самостоятелно, както и като разширение на Microinvest Склад Pro. Предвидена е и възможност за изтегляне на информацията за стоките от произволен файл на Microsoft Excel.
  Цена:185.41лв.
 • Microinvest Архиватор Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Архиватор Pro е автоматична архивираща система за работа със сървъри.
  Цена:115.00лв.
 • Microinvest Билярд Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Автоматизацията на развлекателната промишленост е един специфичен процес. Фирма Microinvest разработи система за управление в пълен обем работата на билярд клубовете, фитнес залите контрола на входа в заведение. Посредством програмния продукт Microinvest Склад Pro и специалния контролер, разработен също в Microinvest, операторите имат възможността да включват и изключват, например, осветлението над билярдните маси или други електрически уреди. Системата отчита приходите, следи възможните отстъпки и автоматизира работата на персонала. Контролерът осигурява управлението на 8 отделни маси в билярд клуба. Не е нужна специална преработка на съществуващите системи. С помощта на такава автоматизация се централизира управлението и всички отчети се генерират в Microinvest Склад Pro. Програмата съдържа в себе си функции по продажба на стоки и по този начин се осигурява система за автоматизация на клуба в пълен обем. Заедно с автоматизацията на процесите се намаляват възможностите за злоупотреби, повишава се качеството на обслужване и безопасността на персонала. Намалява се вероятността за поява на грешки от страна на персонала.

  Цена:349.70лв.
 • Microinvest Склад Pro

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Склад Pro е гъвкава система за управление на стоковите наличности и парични потоци на фирмите. Способна е да контролира всички процеси, свързани с управление на производствената и търговската дейност. Програмата функционира в пълно съответствие с нормативната уредба в страната. Идеологията е аналогична на големите ERP системи, а реализацията е профилирана за българския пазар.

   

  Цена:349.70лв.
 • Microinvest Склад Pro Light

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Склад Pro Light е иновативен продукт, разработен, за да отговори на нуждите на всички видове търговски обекти: супермаркети, магазини, заведения за хранене (ресторанти, пицарии, бързо хранене, кафенета), развлекателни места (барове, кръчми, нощни клубове, дискотеки). Програмата е подходяща за извършване на продажби в натоварени търговски обекти.
  Цена:349.70лв.
 • Microinvest Склад Pro Mobile

  Търговски софтуер » Микроинвест » Софтуерни продукти

  Microinvest Склад Pro Mobile следва съвременните тенденции в малкия и средния бизнес и предоставя голям брой решения за разширяване, автоматизиране и ускоряване на дейността навсякъде и по всяко време. Функционално, продуктът се явява разширение на познатия Microinvest Склад Pro, предназначено да работи на устройства с операционна система Windows Mobile 2003 и всички след нея. Microinvest Склад Pro Mobile е приложим за разносна търговия, ревизия в големи обекти, а също и като преносим, „личен” терминал за продажби, поръчки и проверки на наличности в самия офис. Поддържат се всички съвременни технологии за безжична връзка с отдалечен сървър, което прави възможен избора на най-подходяща схема на работа за всеки отделен клиент.
  Цена:349.70лв.
 • Страници: 1 2 Напред »