Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />
Принтери

ПОС принтери

 • Страници: 1 2 Напред »
 • Принтер DATECS EP2000

  Принтери » ПОС принтери

  ESC/POS принтер с печататащ механизъм Citizen. Много висока скорост на печат, издържливост на разливания, благодарение на водоустойчивата кутия.
  Цена:488.40»480.00лв.
 • POS Принтер TP801

  Принтери » ПОС принтери

  TP801 е POS принтер от най-висок клас, гарантиращ най-бързия термопечат, в сравнение с останалите модели! Скоростта на издаване на касови бележки е най-високата на пазара – до 300 милиметра в секунда. Този термопринтер се препоръчва за издаване на касови бележки, които съдържат много на брой артикули. Подходящ е за големи търговски вериги и хипермаркети, където бързината на обслужване на клиентите е от изключителна важност.

  Цена:366.00лв.
 • POS Принтер TP806

  Принтери » ПОС принтери

  TP806 гарантира изключително бърз термопечат!Скоростта за издаване на касови бележки е най-високата на пазара-300mm/s. Този модел се препоръчва за издаване на касови бележки в много натоварени търговски обекти. Термопринтерът поддържа печат на хартия с ширина 58mm и 80mm. Отличава се от останалите модели, с възможността да печата баркодове с отлично качество, много бързо. Модел TP806 предоставя възможност за Easy Load зареждане на хартията. Снабден е с автоматичен нож за отрязване на касовите бележки, с продължителност на живота 2 милиона сряза. Разполага със сензори, за сигнализиране при липса на хартия и набижаване на края на хартиената ролка. Термопринтерът се предлага стандартно с RS232 и USB интерфейси за връзка с външни устройства, както и драйвери за Windows и SDK за WinCE, Win Mobile, Android, IOS, Linux, OPOS. Опционални комуникационни модули: Ethernet/ Bluetooth/ Wi-Fi.

  Цена:354.00лв.
 • POS Принтер PPT2-А

  Принтери » ПОС принтери

  PPT2-A е изключително лесен за ползване  POS принтер, за отпечатаване на бележки с ширина 58mm. Характеризира се с умерена скорост на печат – до 100mm/s и много ниска консумация на електроенергия. Този модел се препоръчва за издаване на кантарни бележки от електронни везни и служебни бонове в търговски обекти, като ресторанти, бензиностанции, заведения за бързо хранене и др. Принтерът се оличава с компактен и елегантен дизайн и вместимост за голяма касова ролка с диаметър до 83mm. Модел PPT2-A дава възможност за лесно и бързо зареждане на хартията, чрез функия „Drop-in”. Покритието му е водоустойчиво, със специална защита против прах. Съдържа механизъм за ускоряване на топлинната дисперсия при печат. Термопринтерът се предлага стандартно с RS232 и USB интерфейси за връзка с външни устройства, както и драйвери за Windows и SDK за WinCE, Win Mobile, Android, IOS, Linux, OPOS.

  Цена:174.00лв.
 • POS Принтер TP805

  Принтери » ПОС принтери

  POS принтер HPRT TP805 се характеризира с отличен високоскоростен печат! Скоростта за издаване на касови бележки e до 250 милиметра в секунда. Поради бързината на работа, този модел се препоръчва за търговски обекти с по-интензивно натоварване. Модел TP805 е снабден с метален механизъм, подобен на този на принтери EPSON, който ускорява топлинната дисперсия по-добре от пластмасата, и по този начин гарантира по-добро качество на печата. TP805 дава възможност за Easy Load зареждане на хартията и работи с касови ролки, с ширина: 58mm и 80mm. Принтерът е снабден с автоматичен нож за отрязване на касовите бележки, с продължителност на живота: 1.5 милиона сряза. Термопринтерът се предлага стандартно с 3 в1 Combo интерфейс: RS232, USB, Ethernet за връзка с външни устройства, както и драйвери за Windows и SDK за WinCE, Win Mobile, Android, IOS, Linux, OPOS.

  Цена:342.00лв.
 • Принтер Aura-6800

  Принтери » ПОС принтери

  3" (80мм) POS термо принтер с автоматичен нож  Скорост на печат 150мм/sec USB интерфейс Адаптор за 2" хартия (58мм) Печатащ механизъм SEIKO с антиблокираща система 
  Цена:401.00лв.
 • Принтер DATECS EP50H

  Принтери » ПОС принтери

  EP50  е компактен термопринтер, подходящ за POS приложения в различни комуникационни терминали. ЕР-50H е, предназначен за печат в различни комуникационни терминали, системи от търговски щандове, кухни, сладкарски и други цехове в ресторанти и т.н.Принтерът работи навсякъде, където разстоянията са по - големи, а времето по - малко.

  Цена:258.00»250.00лв.
 • Принтер DATECS EP60

  Принтери » ПОС принтери

  DATECS EP-60 е ESC/POS термопринтер с широки възможности. Предназначен е за включване в комуникационни терминали, POS системи, за печат на поръчки в кухни, мокри бюфети и др. DATECS ЕP-60 позволява бързо и лесно отпечатване както на обикновен текст, така и на графични изображения по избор на потребителя – баркодове, фирмени знаци (лого) и др. 

  Цена:276.00»270.00лв.
 • Страници: 1 2 Напред »