Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />
Касови апарати

Мобилни касови апарати

 

Техно ПОС ЕООД предлага фискални устройства, одобрени за ползване и в съответствие със законовите изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите от 13.12.2006 г. (за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства).

 

При закупуване на  фискално устройство от наш офис или през нашата интернет страница  се включват  безплатно следните услуги:

 

-          Регистрация на фискалното устройство в ТД на НАП;

-          Договор за абонаментно сервизно обслужване – 12 месеца;

-          Договор за SIM карта – 12 месеца;

-          Гаранционно сервизно обслужване – 12 месеца;

-          Обучение за работа с фискалното устройство;

-          Консултации по телефон от сервизен специалист;

-          Пакет документи (свидетелство за регистрация, паспорт и договор).

 

 

Заплаща се: Програмиране и фискализация на устройството.

 • Страници: 1 2 Напред »
 • Касов апарат DAISY Compact M KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  Daisy Compact M – KL е касов апарат от серията Compact. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ за търговски обекти с голяма натовареност като хранителни магазини, аптеки, ресторанти и други.
  Цена:199.00лв.
 • Касов апарат DAISY Compact S KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  Daisy Compact S – KL е стилен мобилен касов апарат с компактни размери, но същевременно много функционален. Съобразен е с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите. Той е с голям светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия. Възможност за връзка по Bluetooth и WiFi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Подходящ е за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки.
  Цена:149.00лв.
 • Касов апарат ELTRADE B1

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

   

  Касовият апарат ELTRADE B1 е разработен на базата на модерна хардуерна платформа, която позволява високоскоростен печат, интуитивна работа, връзка с компютър и GPRS безжична връзка с отдалечен сървър.
  Бутоните на фискалното устройство са големи и удобни, хартиената ролка е голяма и се зарежда бързо и лесно.
  Големият светещ операторски дисплей и бързата интуитивна навигация в менюто, позволяват на касиера да обслужва максимално бързо Вашите клиенти.

   

  Цена:210.00лв.
 • Касов апарат ELTRADE А1

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  А1е мобилен касов апарат за малки и средни търговски обекти. Компактният му размер го прави предпочитан модел за работни места, където пространството е ограничено, като павилиони, кафенета, бутици.
  Цена:198.00лв.
 • Касов апарат DATECS WP 50T KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  Касов апарат DATECS WP 50T KL – съвършено нов дизайн, компактен, с широко приложение! Този модел допълва семейството на касови апарати „Датекс“ , които предлагат услугата за връзка с платежен терминал Datecs BP 50.

   

  Цена:260.00лв.
 • Касов апарат DATECS DP-05 KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  DP-05 е бюджетното решение за преносим касов апарат със запазена основна функционалност на DP 50 KL.

  Цена:248.00лв.
 • Касов апарат DATECS DP-05 B KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  Мобилен касов апарат, предназначен за ползването му в транспортния отрасъл с вграден GPRS данъчен терминал, SD карта 2GB (КЛЕН), SIM карта на мобилен оператор. Създаден специално за издаване на билети на градски и междуградски пътнически превози. Поддържа до 2500 маршрута с дата,час,сектор,тип на билета, цени, отстъпки, оператори,плащания- в брой, карта,алтернативна валута (EUR). 

  Цена:288.00лв.
 • Касов апарат DATECS DP-50KL

  Касови апарати » Мобилни касови апарати

  Възможностите на електронния касов апарат с фискална памет DATECS DP-50KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка чрез GPRS за нуждите на органите по приходите.

   

  Цена:384.00лв.
 • Страници: 1 2 Напред »