Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Изработка Grouplz.bg
Продължи [X]
Видеонаблюдение

Изграждане на видеонаблюдение


     Направихте ли нужното, за да предпазите себе си, семейството, дома и имуществото си?

Техно ПОС ЕООД предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видео наблюдение на жилищни сгради и помещения, офиси, търговски обекти, производствени и складови бази, паркинги и автомобили.

     Възможността за отдалечено наблюдение в реално време е гаранция за Вашето спокойствие. Видеозаписите на събитията могат да бъдат съхранени и анализирани при необходимост.

Според типа на обекта предлагаме индивидуални проекти и решения за видеонаблюдение.

 

 

vid1Жилищни сгради

Съвременните системи за видеонаблюдение на дома спомагат за опазване на личното Ви имущество. Без притеснение можете да отсъствате от жилището си и да го наблюдавате. Техно ПОС ЕООД предлага изготвяне на индивидуален проект според спецификата на помещенията и изискванията на всеки клиент.

 

 

vid2Офиси и търговски обекти

Видеонаблюдението на офисните площи и търговските обекти повишава сигурността на персонала и клиентите. Спомага за увеличаване ефективността на работния процес, както и за контрола на присъствието. Препоръчителен е видеоконтрол на фасада, паркинг, входове, изходи, работни места, складови помещения, касови места.

 

 

vid3Производствени и складови бази

Чрез системата за видеонаблюдение можете да контролирате цялостния производствен процес, както и да осигурите превенция на вероятността за злополуки. Наличието на видеонаблюдение в складовите и производствени бази допринася за повишаване качеството на производство и осигурява обективност на пропускателния режим.

Препоръчителен е видеоконтрол на входове, изходи, работни места с повишен риск, складови и производствени помещения, товаро-разтоварни зони, огради и портали.

 

 

vid4Паркинг

Системата за видеонаблюдение на паркинга осигурява превантивна защита от кражби. Тя може да бъде използвана, както за контрол и охрана, така и за следене на заетостта на паркоместата.

 

 

vid5Автомобили

Осигурете спокойствие и сигурност, чрез видеонаблюдение в автомобила си. Техно ПОС ЕООД Ви предлага инсталиране, сервиз и поддръжка на видеорегистратор за автомобили. Той предоставя възможност за запис на видео, аудио, данни свързани с движението на автомобила, както и при инциденти на пътя.

 

 

 

 

 


  • Страници: 1
  • Банкнотоброячна машина RH-6000

    Видеонаблюдение » Изграждане на видеонаблюдение|Касово оборудване

    Машините от тази серия са многофункционални и универсални с възможност за обработка на банкноти от различни валути. Имайки 4 нива на настройка на УВ сензора те могат да се настроят за контрол практически на всякакви банкноти. Качествената устойчива сглобка, комбинирана с най-модерни технологии за детекция на фалшификати ги прави идеалното съоръжение за работа с банкноти. Моделът е издържал успешно тест за прецизност на ЕЦБ в Белгия.

    Цена:672.00лв.
  • Страници: 1