Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />Техно ПОС - Касови апарати, фискални устройства и пос периферия и led осветление<meta name="google-site-verification" content="etfJNs0Q-X3tSD41tfE-FZy9GWSW-ppxccnFDI9tmXs" />

Баркод четци

ремонт телевизия

 • Страници: « Назад 1 2 3 4 Напред »
 • Мобилен баркод скенер ZEBEX Z-3250

  Баркод четци

  Проектиран за оптимално изпълнение четене, компактния Z-3250 предлага широка гама сканиране и безжична комуникационна технология за лесно боравене с всички приложения. Z-3250 включва 32-битов процесор и отлична сканиране на двигателя в един малък, но мощен агрегат с интуитивно и бързо сканиране, независимо от околната среда. 

  Цена:238.80лв.
 • Баркод скенер Argox AS-8520 CL

  Баркод четци

  Безжичния баркод четец Argox AS-8520CL Bluetooth е идеален баркод четец за сектор продажби, замислен като баркод четец за сканиране на разстояние до 600 мм. Лек и удобен с него просто насочвате и сканирате. Той използва уникална технология за безжична комуникация което му позволява да предава данни на до 100 метра разтояние. В комплект с дълго издържащата си литиево йонна батерия и сертификат на издръжливост IP42 AS-8520 предлага свобода и мобилност при сканирането на баркодове и изключителна издръжливост при използване в различни бизнеси като куриерски, складов, супермаркети или производство.

  Цена:528.00лв.
 • Баркод скенер Datalogic GM4100 Gryphon Mobile

  Баркод четци

  Gryphon GM4100 е  най-доброто решение за приложение в търговията на дребно и леките промишлени среди, където е необходимо мобилност за повишаване на продуктивността. Мобилните комуникации и премахването на ограниченията, причинени от окабелено устройство, подпомагат за по-безопасна и по-ефективна работна среда за служителите.

  Цена:1197.80лв.
 • Баркод скенер Datalogic QM2130 QuichScan Mobile

  Баркод четци

  QuickScan Mobile QM2100 е безжичен скенер, който е идеално решение за общи приложения при събиране на данни. Подходящ за собственици на малък и среден бизнес. Скенерът е бърз, лесен за използване. С помощта на патентованата технология STAR™ Cordless Communication се гарантира минимален разход на енергия, бързо предаване на информацията, възможност за връзка на повече скенери към една станция и елиминиране на външните смущения. 

  Цена:561.60лв.
 • Баркод скенер Datalogic QuichScan QW2120

  Баркод четци

  Ръчен баркод скенер Datalogic QW-2120. Изключително ефективно решение за малки магазини или офиси. Бързо сканира и най-малките формати баркод етикети върху пластмасови или стъклени бутилки. Разчита частично повредени или замърсени етикети, разположени зад полупрозрачни полиетиленови или винилови опаковки-използвани при печатните издания. Разпознава баркода от екран на телефон, компютър или таблет. Притежава USB интерфейс, 2 години гаранция.

  Цена:190.80лв.
 • Баркод скенер Motorola LI4278

  Баркод четци

  Motorola LI4278 е ръчен безжичен лазерен баркод скенер с Bluetooth комуникация. Липсата на интерфейсен кабел позволява по-голяма производителност и свобода на действие на оператора. Максималният обхват на скенера е 15 метра. Дори когато скенерът излезе извън радио обхват, той има вътрешна памет, която запомня прочетените баркодове до момента, когато скенерът пак влезе в обхват. 
  Цена:609.60лв.
 • Баркод скенер Symbol LS1203

  Баркод четци

  Symbol LS1203 е тънък, лек и с ергономичен дизайн ръчен 1D баркодскенер.
  Цена:208.88лв.
 • Баркод скенер Symbol LS2208

  Баркод четци

  Symbol  LS2208 е многофункциобален баркод четец с ергономичен дизайн, стойка и автоматичен режим на сканиране  "Hands free”
  Цена:233.00лв.
 • Страници: « Назад 1 2 3 4 Напред »